Vi ses på AWS Pop-Up Loft

Den 7-18 oktober är det dags för AWS Pop-Up Loft i Stockholm och vi är stolta över att vara en av årets sponsorer. AWS Pop-Up Loft är en tillfällig mötesplats för event, kunskapsutbyte och workshops. Du får möjlighet att träffa oss på Buzzcloud, som en av årets sponsorer kommer finnas på plats under hela perioden. Vi finns där för att prata AWS, utbyta kunskaper men också få chansen att berätta mer om oss som företag.

“Vi ser fram emot att under två veckor få jobba i nära samarbete både branschkollegor, kunder, kandidater och partners. Vi ser fram emot ett kunskapsutbyte, att få ta del av flera spännande workshops och även få chansen att träffa helt nya AWS-talanger.” säger Tony Regnhamn på Buzzcloud.

Det är helt kostnadsfritt att delta och du ges även möjlighet att fördjupa dina tekniska kunskaper, samarbeta med branschkollegor och boka supportsessioner med AWS-experter. Tveka inte att höra av dig om du vill sätta upp ett möte redan i förväg med en av våra medarbetare.

När? 7-18 Oktober
Var? Mäster Samuelsgatan 23

Vi ses där!

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.