En del av Co-native

Buzzcloud är en del av Co-native, en grupp molnspecialistbolag som erbjuder de bästa lösningarna inom cloud, digital transformation och säkerhet.

The Home of Nordic Cloud Specialists

Tillsammans är vi över 200 medarbetare i gruppen som levererar tjänster inom AWS, Microsoft Azure, Microsoft 365, modern work, AI och Business Intelligence. Genom att välja en partner som är en del av Co-native får du en flexibel och agil partner, samtidigt som du får tillgång till mer resurser, säkerhet och stabilitet.

Fördelar med Co-native

Genom Co-native kan vi erbjuda expertkompetens, personliga relationer och flexibilitet – kombinerat med resurserna och det breda tjänsteutbudet från en större grupp. Genom att arbeta tillsammans med de andra bolagen i Co-native får Buzzcloud tillgång till samma resurser som de stora IT-grupperna, samtidigt som vi kan fortsätta vara den smidiga, flexibla och högkompetenta AWS-partnern som våra kunderna vill ha.

Flexibilitet

Med oss får du en snabb, agil partner med spetskompetens samtidigt som du får säkerheten och stabiliteten från gruppen.

Ledande kompetens

Med oss får du inte bara en AWS-partner. Inom gruppen har vi nära samarbete med bade AWS och Microsoft och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom moln och digital transformation.

Karriärmöjligheter

Genom Co-native kan vi erbjuda än mer attraktiva karriärvägar samtidigt som vi kan behålla vår entreprenöriella, personliga och innovativa kultur.

Bolagen i Co-native

Co-native är en grupp av molnspecialister som representerar ett brett utbud av tjänster för din digitala transformation. Vi delar en cloud-native kultur och passion för att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

Asurgent

Asurgent är ett värderingsstyrt bolag med fokus på att utveckla branschledande kompetens och tjänster inom Säkerhet och Microsofts molnsvit.
Besök Asurgent.

Buzzcloud

En AWS Advanced Consulting Partner och Offentlig Sektor-partner, som tillhandahåller specialiserade tjänster baserade på AWS-teknik.
Läs mer om Buzzcloud. 

Elastic Move

En AWS Advanced Tier Services Partner som tillhandahåller Cloud Migration, Cloud Optimization, Digital Omvandling och molnsäkerhet.
Besök Elastic Move. 

Xenit

Xenit är en ledande partner inom Microsoft Azure och erbjuder tjänster för digital transformation, digital workspace, CloudOps och säkerhet.
Besök Xenit. 

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.