Våra tjänster

Våra specialister optimerar din AWS-miljö så att du kan fokusera på det du gör bäst – driva innovation och tillväxt i din verksamhet!

Amazon Web Services har hundratals produkter och tjänster och släpper nya nästan dagligen. Att identifiera de perfekta molnlösningarna på egen hand är en utmaning för de allra flesta organisationer. Våra certifierade AWS-specialister skräddarsyr säkra, optimerade och innovativa lösningar för att möta just dina behov. 

Vi hjälper er att navigera genom molnets komplexitet och ger er en produktionsklar miljö som är säker, smidig och följer best-practice.
Läs mer.

AWS CloudMigration

Genom att migrera till AWS kan du lägga mindre tid på intern infrastruktur och öka tillgängligheten till nya tjänster. Det innebär mer tid på innovation och mer tid till att utveckla er kärnverksamhet.
Läs mer.

AWS Cloud Innovation

AWS Cloud Innovation är vår tjänst för er som redan är i molnet men ser ett behov av att finjustera er molnlösning, design och arkitektur.
Läs mer.

AWS Cloud Operations

Vi tar hand om driften av er AWS-miljö, allt från onboarding, säkerhetsuppdateringar och övervakning till avancerad support. 
Läs mer.

DevSecOps automatiserar säkerhetsåtgärder och upprätthåller kontinuerlig efterlevnad av policys för hela din AWS-miljö.
Läs mer.

AWS FinOps

Maximera värder av era AWS-investeringar med Buzzcloud FinOps! Vi vet att kostnadsoptimering ofta ligger högt på agendan. 
Läs mer.

AWS Consulting

Oavsett om du planerar att ta steget till molnet, migrera eller redan har migrerat, kan våra AWS-specialister hjälpa dig på vägen med teknisk kompetens och rådgivning.
Läs mer.

Hur vi gör det

Ingen organisation är den andre lik och varje IT-avdelning har sin unika struktur. Därför är flexibilitet viktigt för oss och vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter våra kunders behov och situation. Vare sig du behöver extra kompetens i form av en konsult, utbildning, en molnmigrering eller att vi driftar hela din miljö. Vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen för just din utmaning och dina möjligheter.   

Kompetens

Våra AWS-specialister har certifierad kunskap och dokumenterad erfarenhet som bland anant lösningsarkitekter, utvecklare samt Site Reliability och DevOps-Engineers.

Projekt

Vi erbjuder våra lösningar i projektform såsom PoC, pilot, lift & shift migreringar och workshops etc.

Tjänster

Vi erbjuder managerade tjänster såsom FinOps, AI readiness och CloudOps.

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.