skip to Main Content
Tjänster

Buzzcloud förverkligar dina digitala strategier genom att implementera AWS-teknik tillsammans med ditt team.

Amazon Web Services har hundratals produkter och tjänster samtidigt släpps nya nästan dagligen. Att identifiera de perfekta molnlösningarna på egen hand kan vara en utmaning.

Våra certifierade AWS-konsulter har lång erfarenhet av att skapa säkra skräddarsydda verktygslådor av AWS molntjänster för företag och organisationer inom alla branscher och sektorer.

Våra unika lösningar

DevSecOps Automated

Ta din operativa säkerhet till en ny nivå. DevSecOps Automated är en unik tjänst skapad av Buzzcloud.

CloudOps

Är du redan igång med AWS molntjänster? Då är CloudOps den perfekta tjänsten för att förbättra er drift och förvaltning.

Skräddarsydda AWS-lösningar

Erfaren rådgivning och produktionssättning av AWS

Oavsett om ni letar efter finjustering, migrering eller konstruktion av en AWS-lösning från grunden hjälper vi er gärna. Vårt erfarna team av lösningsarkitekter jobbar i nära dialog med dig och ditt team för att skapa skräddarsydda lösningar enligt era unika behov. Vi kan också anta en rådgivande roll när vi genomlyser er befintliga AWS-produktion för att vägleda er i att fatta informerade beslut om hur ni kan optimera er infrastruktur.

Kontakta oss idag för att komma igång med er resa mot innovation!
Bläddra bland alla Amazon Web Services tjänster på deras hemsida.

AWS Well-Architected

Genomlys din befintliga AWS-miljö och förbättra prestanda, pålitlighet, kostnadseffektivitet och mycket mer. En engångsinvestering som resulterar i långsiktig nytta.

Cloud Deployments

Move

to AWS

Våra AWS ninjor hjälper er att använda färdiga molntjänster så att verksamheten omgående kan dra nytta av fördelarna med molnet för att förverkliga digital transformation.

Innovate

on AWS

Genom att använda molntjänster accelererar er time to market. Med oss som partner drar ni nytta av AWSs omfattande forskning och utveckling inom artificial intelligence, internet of things och big data.

Operate

on AWS

Vi hanterar era AWS molntjänster och avlastar verksamheten. Vi hjälper er med compliance och regelefterlevnad samt automatiserar avstämning av faktiska molnkostnader vilka vi optimerar i realtid.

Digitala tjänster som Buzzcloud produktionssätter
Innovation

Leverera förbättrad kundupplevelse som till exempel global e-handels plattform.

Intelligens

Analysera stora datamängder för att identifiera trender och stödja utveckling av produkter samt tjänster.

Automatisering

Använda robotteknik och digitala tjänster utan inblandning av människor för att förbättra kundupplevelsen.

Säkerhet

Tillämpa molnsäkerhet för att skydda kunddata och känslig information som skickas via uppkopplade enheter.

Kom igång

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret. Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja sin innovationskraft.

    Back To Top