Om oss

Med AWS kan du ta din molnresa till nästa nivå, och Buzzcloud är den perfekta följeslagaren! Vi är experter på att vägleda och hjälpa våra kunder med att skapa, utveckla och implementera innovativa molntjänster i AWS.

Din bästa AWS Partner med spjutspetskompetens

Buzzcloud är en exklusiv AWS partner med ledande kompetens. Vi är AWS Advanced Consulting partner och våra 15 medarbetare har tillsammans över 40 AWS-certifieringar.

Vi grundades 2018 och är idag cirka 15 specialister med närvaro i Stockholm och Göteborg.Jobba på Buzzcloud

Buzzcloud är platsen där innovation möter expertis. Med över 150 års samlad erfarenhet, är vi ett team av AWS-experter som brinner för att lösa komplexa problem och driva digital transformation. Vi sätter alltid våra konsulters behov i första rummet och uppmuntrar alla att vara med och fatta beslut. Hos oss får du växa i en prestigelös och avslappnad miljö som värdesätter samarbete och personlig utveckling.

En del av Co-native

Buzzcloud är en del av Co-native, en molnspecialistgrupp som erbjuder de bästa lösningarna inom cloud, digital transformation och säkerhet. Tillsammans är vi över 200 medarbetare som levererar tjänster inom AWS, Microsoft Azure, Microsoft 365, modern work, AI och Business Intelligence. Genom att välja en partner som är en del av Co-native får du en flexibel och agil partner, samtidigt som du får tillgång till mer resurser, säkerhet och stabilitet. 

Insikter från våra specialister

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.