Karriär

Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas, omgiven av experter som delar din passion för den senaste tekniken. Tillsammans skapar vi banbrytande lösningar för våra kunder, i en miljö som präglas av samarbete och en kultur med fokus på trivsel och kreativitet.

Vår Kultur

På Buzzcloud tror vi att kontinuerlig förbättring är nyckeln till framgång. Här är varje röst viktig, och vi uppmuntrar dig att dela dina idéer så att vi tillsammans kan nå nya höjder. Vi är ett prestigelöst gäng med högt i tak som ständigt utmanar de tekniska normerna – inte bara för att tänka nytt, utan för att skapa nytt.Livet på Buzzcloud

Med ett team av cirka 15 AWS-experter och över 150 års samlad erfarenhet, är Buzzcloud en ledande AWS-partner. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm, och det finns även möjlighet att jobba från Göteborg och Malmö.

Vi håller kontinuerligt sociala evenemang för att stärka teamet och kreativiteten. Till exempel månadsvisa tech-days, konferenser, deltar på AWS re:Invent, middagar och after works och gemensama kontorsdagar. 

Personlig utveckling

På Buzzcloud är din karriär i fokus. Genom att omge dig med med andra seniora AWS-experter får du möjlighet att utveckla dina färdigheter inom de mest attraktiva teknikområdena. Vi tar ansvar för din kompetensutveckling genom en personlig utbildningsbudget, som ger dig friheten att välja hur du vill växa. För oss är din utveckling inte bara viktig för din egen trivsel, utan en kritisk del av vår vision att bli den bästa AWS-partnern i Norden.

Medarbetarcitat

Lediga tjänster

Kontakta oss idag!

Är du vår nya kollega? Vi är ett gott gäng som gillar utmaningar, innovativt tänkande och att umgås över en god middag. Tillsammans bollar vi idéer och för utvecklingen framåt.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.