Välkommen till teamet Kristofer Markkanen

Vi välkomnar Kristofer Markkanen till teamet! Vi är glada att ha honom ombord och ser frame mot att uppnå fantastiska saker ihop. Vi fick chansen att ställa fyra snabba frågor till Kristofer så att ni får en introduktion.

Berätta om din bakgrund innan Buzzcloud.
Jag kommer ifrån en operations bakgrund så hoppas på att kunna hjälpa kunderatt förvalta, bygga nytt och förbättra sina moln-system.

Hur kom du i kontakt med Buzzcloud?
Jag har jobbat med flera av Buzzcloud gänget tidigare då de varit konsulter där jag jobbat. Sen har vi träffats och umgåtts på diverse AWS Event varpå möjligheten dök upp.

Vad är det bästa med att jobba hos Buzzcloud?
Det är en fantastiskt gäng att jobba med, både att umgås och ha roligt med men också att alla är riktigt duktiga på det dom gör. Det är väldigt lärorikt bara att se vad alla skriver och diskuterar mellan oss kollegor på daglig basis.

Berätta om dina uppdrag framöver.
Just nu är jag på Internetstiftelsen och där jobbar vi med att förbättra systemen på flera sätt och sedan är planen att flytta till AWS Stockholms Region.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.