skip to Main Content
AWS Well-Architected

Undrar du någonsin om du har byggt din molnarkitektur på bästa möjliga sätt? Kan du se potential för förbättringar men är inte säker på hur? Att göra en AWS Well-Architected review ger dig svaren.

Vad är AWS Well-Architected?

AWS Well-Architected är ett ramverk som syftar till att bistå molnarkitekter i att designa högpresterande infrastrukturer, skräddarsydda efter var och ett företags unika mål. Ramverket vilar på fem grundpelare – operativ excellens, säkerhet, pålitlighet, effektivitet och kostnadsoptimering – vilka tillsammans sätter standarden för hur molnarkitekturen bör utvecklas, vare sig den är fullt migrerad eller i startgroparna. 

Boka en AWS Well-Architected review idag

Kontakta oss redan idag för att säkra en tid för en AWS Well-Architected.

Varför ska man göra en
AWS Well-Architected review?

5 skäl för att göra en
AWS Well-Architected review:

1. Optimera din arkitektur

Det är mycket vanligt att företag sitter på en AWS-arkitektur som har potential att anpassas bättre till företagets unika behov och krav. Men att veta var och hur förbättringar kan göras är en utmaning. En AWS Well-Architected review är som en hälsokontroll för din AWS-miljö. Vi hjälper dig att hitta styrkor och svagheter – och presenterar sedan förbättringar för din arkitektur som gör att du kan utnyttja dess fulla potential.

2. Reducera kostnader

En bättre AWS-arkitektur leder ofta till lägre kostnader. Genom att genomföra en AWS Well-Architected review kan du identifiera var du kan sänka kostnaderna eller använda investeringar mer effektivt.

3. Öka innovationskraften

Innovation är nyckeln. Nyckeln till att stannar i leken och behålla en konkurrensfördel i ett långsiktigt perspektiv. En AWS Well-Architected review är ett utmärkt tillfälle att göra ett djupdykning i var ditt företags innovationskraft kan stärkas. Vi hjälper dig att hitta den, använda den och dra reell nytta från den.

4. Chansen att ta del av 5000$ AWS credits

AWS låter företag som genomgår en AWS Well-Architected review att ansöka om 5000$ i AWS credits då föreslagna tjänster produktionssatts. Med andra ord är kan review bli en bra affär både när det kommer till ökning i effektivitet och minskning i kostnader – utan att några stora investeringar krävs.

5. Snabb process - långsiktig nytta

En AWS Well-Architected review är en engångsaktivitet, men nyttorna är långvariga. Så här fungerar det. Under en heldags session tillsammans med er samlar vi in och analyserar insikter från er organisation och föreslår därefter lösningar och tjänster i syfte att optimera arkitekturen. Om ni väljer att produktionssätta förändringar direkt eller i framtiden är helt upp till er. Förslagen är oavsett era att behålla.

Kom igång

Kontakta oss idag för att komma igång!
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för att boka en AWS Well-Architected Review.

    Back To Top