AWS Cloud Operations

Vi tar hand om driften av er AWS-miljö, allt från onboarding, säkerhetsuppdateringar och övervakning till avancerad support. Allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla din kärnverksamhet.

AWS Cloud Operations

Med AWS Operation får du en säker och effektiv drift av er AWS-miljö så att du kan fokusera på det du är bäst på – din verksamhet. Vi hjälper er att kostandsoptimera, nyttja alla tjänster och fördelar med AWS på bästa sätt samt säkerhetsuppdatera er miljö.

Vi levererar och hanterar en förkonfigurerad grund för flerkontosarkitektur, identitets- och åtkomsthantering, styrning, nätverksdesign, säkerhet och loggning. Du kommer enkelt att onboardas som tenent hos Buzzcloud så att du slipper tänka på att konfigurera AWS-grunden.

En dedikerad AWS Partner

Buzzcloud är en dedikerad AWS-partner med ledande kompetens inom Cloud Operations som ger er drivkraft och innovation på köpet. Med AWS Operations får ni en smidig AWS-resa, mindre administration, övervakning av er infrastruktur, AWS-Support och tilläggstjänster.

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.