AWS Cloud Foundation

Navigera säkert och effektivt i molnet med Buzzclouds vid din sida! Oavsett om du planerar att ta steget till molnet, migrera eller redan har migrerat, kan våra AWS-specialister hjälpa dig på vägen med teknisk kompetens och rådgivning.

AWS Consulting

Med en dedikerad AWS-specialist vid din sida får du skräddarsydda råd och lösningar för just era behov. Tillsammans kan vi maximera ert nyttjande av er miljö och säkerställa en effektiv och framgångsrik AWS resa.

Våra AWS-specialister kan hjälpa dig med allt från utveckling, DevOps-implementering, driftsäkerhet eller arkitektur. Vi erbjuder konsulter i rollerna lösningsarkitekt, DevOps-Engineers, Site Reliability Engineers och utvecklare.

 

En exklusiv AWS Partner

Hos oss jobbar alla exklusivt med AWS. Alla våra AWS-specialister är certifierade och har väl dokumenterad erfarenhet och kunskap inom AWS. Buzzcloud är AWS Advanced Consulting Partner och våra medarbetare har tillsammans över 150 års erfarenhet.

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.