Talang inom ledarskap och tillväxt väljer svenska Buzzcloud

Svenska Buzzcloud är en Amazon Web Services-partner som specialiserar sig kring innovativa molntjänstlösningar. 2021 står tillväxt på agendan och startskottet sker med välkomnandet av Christian Qvarfordt, som kliver in i ledningen på bolaget.

Christian Qvarfordt kommer senast från rollen som regionchef för Academic Work i Västerås. Med sitt värderingsstyrda ledarskap ska han bygga vidare tjänsteföretaget Buzzcloud— som idag har en stark position inom marknaden för AWS-expertis. Tony Regnhamn har tidigare själv axlat ledarskapet för Buzzcloud och han blir nu kvar i bolagsledningen som stöttas upp av Christian Qvarfordt.

“Vi är otroligt glada att välkomna Christian ombord. När vi blickar in i 2021 vill vi kunna bibehålla den höga nivån som vi levererar på idag — både kring det kommersiella och vår leveransprocess. I det är Christian ett nyckelperson. Buzzcloud är idag en av ett fåtal svenska AWS-partners som av innehar certifiering för Premier eller Advanced, bland över 1000 registrerade konsultföretag inom AWS. Det är vi stolta över och tillsammans med Christian kommer vi kunna fortsätta erbjuda tjänster som håller riktigt hög kvalité” säger Tony Regnhamn.

Christian tar med sig gedigna erfarenheter av ett ledarskap och affärsbyggande som kretsar kring goda värderingar och stark tillväxt. Han säger såhär om sin nya position:

“Buzzcloud har en passion kring att leverera riktigt bra tjänster och det är något vi har gemensamt. De besitter unikt mycket erfarenhet och kunskap inom bolaget och jag är tacksam och förväntansfull inför att få jobba tillsammans med ett gäng respekterade AWS-experter.”

Läs mer: Norska Tise sänker kostnader med 45% på delar av deras AWS-arkitektur

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.