Slå dig ner i AWS Control Tower och ta kommando över effektivitet, säkerhet och kostnad i din arkitektur

Ifall din molnarkitektur innehåller flera AWS-konton i olika miljöer (vilket vi rekommenderar att den gör) borde du överväga att använda AWS Control Tower för en optimerad, säker och effektiv kontohantering. Låt oss titta på varför.

AWS Control Tower är en lösning för att hantera upprättandet av nya – och managering av befintliga – AWS-konton. AWS Control Tower låter dig hantera alla dina konton på en enda plats, oavsett vilket team eller vilken miljö det berör. Med användning av guardrails kan du enkelt reglera din arkitektur för att följa företagets standarder och policyer, samt monitorera allt via ett användarvänligt gränssnitt.

Låt oss exemplifiera. Anta att du har en säkerhetspolicy som kräver att du aldrig tillåter publik tillgång till S3-hinkar i din arkitektur. Detta krav kan kommuniceras om och om igen. Det är dock utmanande att helt skydda ditt företag från misstag som orsakats av en äldre implementering för länge sedan – eller helt enkelt av den mänskliga faktorn. Med guardrails kan du konfigurera dina krav så att din arkitektur byggs konsekvent inom dessa guardrails och även automatisera varningar så att du får notiser när det sker en avvikelse från installationsreglerna. Det finns mallar tillgängliga för olika ändamål för att förenkla konfigurationen av guardrails.

Läs mer: Norska Tise sänker kostnader med 45% på delar av deras AWS-arkitektur

Varför är AWS Control Tower fördelaktigt att implementera?

AWS Control Tower är fördelaktigt för att säkerställa stabilitet, kontinuitet och kostnadskontroll i din molnarkitektur. Lösningen låter dig fatta informerade beslut om hur du strukturerar dina AWS-konton effektivt — och se till att de förblir så. På Buzzcloud är vi i nära dialog med AWS för att kontinuerligt hålla oss uppdaterade kring hur Control Tower utvecklas över tid, vilket gör att vi kan distribuera lösningen enligt best (och nyast) practice för våra kunder – samt ge expertkonsultation för kunder som själva hanterar sin infrastruktur.

Med AWS Control Tower vet du med säkerhet att kontohantering följer best practice baserat på 1000+ resor till AWS moln – och du kan känna dig trygg med kännedomen om att du har full kontroll över din infrastruktur.

Hur vet jag om AWS Control Tower passar bra i mitt företags arkitektur?

Det korta svaret skulle vara: det gör det! AWS Control Tower kan distribueras framgångsrikt oavsett företagets storlek, bransch, sektor eller produktutbud. Guardrails kan justeras för att matcha krav och ambitioner för varje enskilt företag, samtidigt som de ger fördelar när det gäller kostnadskontroll och driftseffektivitet. Såvida du inte har en manuell kontohantering över team och miljöer som fungerar felfritt för din verksamhet, är AWS Control Tower värt att titta närmare på. Det är en lösning som är givande att implementera om du är på väg till molnet på lång sikt.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.