Säg hejdå till kostsamma licenser — AWS Babelfish förenklar din molnresa

Årets omgång av AWS re:Invent är (virituellt) i full gång. En av de mest signifikanta lanseringarna under konferensen är Babelfish, en lösning som gör det möjligt för företag att smidigt kombinera MSSQL och AWS molnlösningar. Babelfish fungerar som översättare mellan Aurora PostgreSQL och din Microsoft SQL-server — och dess relationsdatabaser. Detta minimerar behovet av omskrivningar eller utbyten av dina databaser när du migrerar till en flexibel AWS-lösning. Eftersom möjligheterna att kombinera MSSQL och en AWS-arkitektur har varit begränsade i mer än ett år är Babelfish en välkommen tjänst för företag som strävar efter att nyttja AWS molnlösningar, men som har stoppas av att ha äldre relationsdatabaser. Tills nu.

Som främjare för innovation är Buzzcloud angelägna om att börja implementera Babelfish för Aurora PostgreSQL så att ännu fler företag kan bli av med dyra komplexa licenser en gång för alla och börja utnyttja potentialen för en effektiv migrering till molnet.

Dessutom kommer Babelfish för Aurora PostgreSQL att göra det möjligt för företag att anpassa sin licensportofolio till faktiska behov — vilket ökar kostnadseffektiviteten, optimerar resursanvändningen och eliminerar inlåsning i långa avtal. Detta kommer också att vara en viktig förbättring för företag som tillämpar en multicloud-strategi, i det att det möjliggör att man kan fatta välgrundade beslut om vilka molnlösningar (och molntjänstleverantörer) som kan tillämpas var och inte låta sådana beslut styras av vilken databasstruktur man har.

Läs mer: Norska Tise sänker kostnader med 45% på delar av deras AWS-arkitektur

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.