Så garanterar vi 100% avbrottsfri upptid för multinationellt teknikföretag

Ett marknadsledande teknikföretag har under senaste året driftat delar av sin infrastruktur hos AWS och användandet av molntjänster har inte bara fungerat som en katalysator för innovation och utveckling, utan har även kontinuerligt bidragit till en upptid som inte sviker.

Företaget är en central aktör inom teknikbranschen i Sverige och ingenjörskonsten globalt. Med en logistik och en operativ verksamhet som är aktiv mer eller mindre dygnet runt, alla dagar på året, ställs höga krav på tillgänglighet och upptid.

Genom att ta hand om kundens fullständiga AWS-miljö på ett automatiserat sätt, samt med strikta Service Level Agreements i en toppklassig driftplattform, har Buzzcloud försett bolaget med 100% upptid sedan start. För ett företag i storleken av en årlig omsättning på 100 miljarder kronor är hög tillgänglighet och prestanda för IT-miljön viktiga byggstenar för att den övergripande verksamheten ska kunna bedrivas på ett optimerat sätt.

“Vi var otroligt glada när vi för ett år sedan fick förtroendet att designa molnarkitekturen för en aktör av den här storleken. Vi kan idag se tillbaka på ett år av helt avbrottsfri drift – något som är centralt för bolag som kontinuerligt har en väldigt omfattande operativ verksamhet. Vi ser fram emot att fortsatt gott samarbete!” säger Tony Regnhamn, VD på Buzzcloud.

Upptid är av förmånerna med att ha sin infrastruktur hos AWS eftersom det garanterar tillgänglighet för både interna team, partners och kunder. Tillgänglighet, tillsammans med redundans, flexibilitet och innovationskraft, är vad som lägger grunden för en IT-arkitektur som kan skalas upp över tid.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.