Idag lanserar vi Buzzcloud

Idag den 16 maj 2018 lanserar vi officiellt Buzzcloud.

Buzzcloud hjälper företag komma igång med AWS, främja sin innovation med AWS och arbeta med AWS. Vi produktionssätter Amazon Web Services molntjänster med vår mångåriga erfarenhet och expertis inom AWS arkitektur, utveckling och optimering.

Idag kan du träffa oss på AWS Summit i Stockholm. Har du inte möjlighet att komma? Ingen fara. Följ oss på Facebook, LinkedIn och här på vår hemsida för att ta del av våra senaste uppdateringar.

Var med och tävla om en elcykel?
Klart du ska! Innovation är en del av vår värdegrund. Vi är därför glada över att fira vår lansering med en tävling där priset är en innovativ elcykel. Tävlingen pågår 16 maj fram till den 5 juni. Dragningen sker den 6 juni och vinnaren kommer kontaktas och publiceras på vår hemsida. Lycka till!

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.