Norska Tise sänker kostnader med 45% på delar av deras AWS-arkitektur

Norska tech-bolaget Tise är marknadsledande inom miljövänlig e-handel. På deras plattform köper och säljer användare mode second hand och de har för närvarande mer än 5 miljoner aktiva annonser. De är verksamma på den norska, svenska, finska, danska och brasilianska marknaden och hade en omsättning på 12 M NOK förra året. Tise arbetar med Amazon Web Services tjänster för att säkra tillgänglighet och pålitlighet för deras plattform och Buzzcloud gavs förtroendet att genomarbeta deras AWS-arkitektur för att identifiera förbättringsmöjligheter.

Vid genomlysningen av Tises befintliga konfigurationer kunde vi dra slutsatsen att de fanns konkreta åtgärder att vidta som skulle leda till sänkta kostnader. Och kostnaderna minskade, med inte mindre än 45% på vissa tjänster.

“Med hjälp från Buzzcloud kunde vi identifiera förbättringar som ledde till en kostnadsreduktion på 45% på vissa infrastrukturtjänster — och som också gör designen mer optimerad för våra behov. Vi uppskattar den professionella hjälp och expertis vi fått av Buzzcloud på vägen” säger Axel Franck Næss, CTO på Tise.

Att löpande utvärdera och genomlysa en AWS-arkitektur är gynnsamt både i termer av effektivitet, kostnadsreduktion och innovationskraft. Amazon Web Services släpper nya tjänster varje vecka och våra certifierade experter kan hjälpa till att aktivera de senaste tjänsterna på ett sätt som är skräddarsytt varje företags behov.

Det är en ynnest att arbeta med ett företag som verkligen värderar en solid molnarkitektur bakom deras teknologi. Jag är glad att vi kunde hjälpa till att identifiera förbättringar som gjorde reell skillnad för Tise. Kostnadsreduktioner är ett jättebra sätt att skapa svängrum för utveckling och innovation inom företaget i ett längre perspektiv” säger Siu-Hioo Pang, Senior AWS Solutions Architect på Buzzcloud.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Kontakta Buzzcloud för att lära dig mer om våra tjänster.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.