Nedräkning till AWS re:Invent 2019

Buzzcloud räknar ned till AWS re:Inbent 2019 som går av stapeln 2-6 december i Las Vegas, NV. Hela teamet kommer vara på plats och vi ser fram emot en vecka av nätverkande, ta del av key notes och fördjupa oss i Amazon Web Services lanseringar.

“re:Invent är en gyllende möjlighet för oss att bredda vår expertis inom AWS. Vi har hela vårt team på plats för att så fort som möjligt etablera nya produkter och tjänster, hela teamet igneom. AWS erbjuder goda möjligheter att nätverka och vi ser fram emot intressanta möten med befintliga samarbetspartners och kunder och även få chans att nätverka nya branschvänner.” säger Tony Regnhamn, CEO på Buzzcloud.

Är du intresserad av att boka ett möte under re:Invent? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.