Med fokus på kostnadsoptimering

I ett av våra senaste projekt har vi fått förtroendet att samarbeta med en utav världens största biltillverkare. I projektet har ett stort fokus legat på kostnadsoptimering, i synnerhet när det kommer till onboarding och uppskalning. Vi har också hjälpt kunden ringa in suboptimala konfigurationer som lett till onödiga kostnader i långa loppet. Genom att uppgradera och rekonstruera AWS-infrastrukturen har kunden blivit av med smärtpunkter och legacy – och har nu en mer kostnadseffektiv lösning.

“Det har varit ett sant nöje att bidra till det här projektet. Det här är ett företag som till stor del redan har en migrerad infrastruktur vilket gör att mycket av tiden går åt till att finjustera och hjälpa kunden ta det till nästa nivå. Något som är givande både för kunden och för oss AWS experter.” säger Siu-Hoo Pang Senior AWS Solutions Architect på Buzzcloud.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.