Gå med i det vinnande laget genom intelligenta molnlösningar

Digitalisering och digital transformation pågår i nästintill alla branscher i världen idag. I norden spås efterfrågan på mjukvaror och implementationstjänster att öka med 8% årligen kommande 5 år, och hittills under 2020 har hela 15,8 miljarder dollar redan spenderats.

Digital transformation har växt från att huvudsakligen utgöras av nya initiativ i ett företag till att också inkludera befintliga IT-lösningar och legacy. Eftersom digitala strategier allt oftare inkluderar kärnprocesser och dess IT-system behöver organisationer hantera utmaningen som kommer med att förnya även förhållningssättet till affärsprocesser, metodik och kunskapsbevarande.

Enligt en prognos framtagen av IDC kommer 50% av nordiska organisationer att ha moderniserat sina kärnprocessers IT år 2025. Något som kommer resultera i en ökning i produktivitet på hela 25% för dessa organisationer. Så, hur ser du till att du är en del av den vinnande halvan?

Läs mer: Norska Tise sänker kostnader med 45% på delar av deras AWS-arkitektur

För att modernisera IT i medelstora och stora företag krävs mognad, volym och innovativa ambitioner. En nyckel för att adressera de här behoven är användning av molnlösningar. Ett strategiskt nyttjande av molntjänster är ett flexibelt, fördelaktigt och kostnadseffektivt sätt att lyckas med digital transformation i hela organisationen. Och har du en skräddarsydd arkitektur kan du dra nytta både av minskade kostnader och ökad effektivitet — genom en och samma satsning. Men för att vara framgångsrik med molnlösningar krävs expertis. Oavsett om du anställer ett eget team eller tar hjälp av en partner kommer ett erfaret och kompetent team att kunna säkra relevans och långsiktighet för din IT-infrastruktur. Det är så du vinner i det långa loppet.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Kontakta Buzzcloud för att lära dig mer om våra tjänster.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.