Fullstackutvecklare

Buzzcloud är ett konsultbolag som sedan starten 2018 arbetar med att hjälpa kunder förverkliga digitala strategier. Tillsammans implementerar vårt kompetenta team säkra, effektiva och skräddarsydda molnarkitekturer i Amazon Web Services i nära dialog med kunden. Buzzcloud är Advanced Certifierad Partner och arbetar 100% med AWS. 

Som fullstackutvecklare på Buzzcloud arbetar du som konsult med att skapa produkter och lösningar i  AWS. Vi värdesätter alltid möjlighet att testa, förbättra och finputsa för att skapa optimerade och välutvecklade lösningar. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har erfarenhet av och förståelse för systemutvecklingens stora betydelse för en digital verksamhet. Du är mångsidig och duktig på att sätta dig in i behov hos såväl kollegor som bolagets kunder. Du är inte rädd för att testa nya metoder eller utmana gamla arbetssätt. Framför allt är ditt stora driv för att hitta lösningar, där andra ser hinder. Det som gör att just du passar perfekt för denna roll. 

Vi letar efter dig som: 

  • Är duktig på att förstå, bygga och utveckla API:er 
  • Älskar att jobba i molnmiljö, specifikt i AWS 
  • Kan omvandla idéer till teknisk implementation 

Har erfarenhet av tekniker som:

  • React, Angular, PHP, Vue 
  • Typescript, NodeJS, JS, Python 
  • Bitbucket, Gitlab, Github 
  • Jira, Trello, Confluence 
  • Databaser som Postgresql, MySQL, MSSQL, Aurora
  • CI/CD Gitlab CI, Github Actions, Jenkins, MS Devops 

Varför Buzzcloud? 

Genom gemensamma värderingar och att vara generösa i våra relationer blir det både kul och enkelt att jobba med oss – men framförallt hos oss. Här finns styrkan av att vara ett sammansvetsat gäng där vi stöttar och uppmuntrar varandra både på och utanför kontoret. 

Vi har en tydlig karriärstrappa som främjar likabehandling och uppmuntrar kompetensutveckling. Tillsammans fortsätter vi Buzzclouds resa som ett framgångsrikt företag med en positiv företagskultur.  

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.