Explosionsartad ökning av konsultpartners i Norden pekar på att AWS är här för att stanna

Under de senaste åren går det att observera en kraftig – och snabb – ökning av antalet AWS konsultpartners i Norden. De 118 registrerade konsultpartners som fanns i Nordic vid Buzzclouds lansering har idag vuxit till över 1000 certifierade partner idag.

Den här signifikanta ökningen indikerar att AWS molntjänster är här för att stanna i Norden, inte minst i Sverige där AWS region Stockholm har varit i bruk under lite mer än ett år. Att migrera din IT-infrastruktur till molnet ökar kostnadseffektivitet, främjar innovation och låter dig frigöra resurser som kan användas till utveckling snarare än underhåll.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.