Enterprise Inspiration Workshop – ett event av Buzzcloud & AWS Nordic

Igår höll Buzzcloud och Amazon Web Services Nordic en workshop hos AWS Stockholmkontor. Temat för dagen var inspiration. Vi fick lyssna till talare i toppklass som delade med sig av sina insikter, best practices och strategier kring en lyckad produktionsättning av Amazon Web Services. 

Utöver inspirationen i sig fick vi ta del av intressanta reflektioner kring hur molntjänstindustrin ser ut idag, hur den sannolikt kommer utvecklas över tid och hur migration till molnet kan vara den revolution som tar ditt företag från att vara en statisk aktör till att bli en innovativ marknadsledare.

Våra talare var några av de tyngsta namnet inom produktionssättning av molntjänster. Från AWS själva fick vi höra Paul Ahlgren som delade med sig av sin syn på hur molntjänstindustrin utvecklas. Från Scania talade Mattias Järnhäll som berättade om Scanias väletablerade molnstrategi. Från Assa Abloy fick vi lyssna till Jan Hedström som talade om hur AWS bidragit till deras arbete med säker automatisering. Och från Internetstiftelsen hade vi Johnny Pihl som berättade om hur AWS transformerat deras DevOps. Vi vill tacka våra talare för riktigt intressanta ämnen och en givande diskussion!

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.