Buzzcloud startar samarbete med stort bolag – med fokus på säkerhet

Buzzcloud har nyligen startat ett samarbete med ett av de största börsnoterade bolagen i norden. Bolaget genomför produktionssättning av en stor digitaliseringsstrategi där Buzzcloud agerat som en signifikant partner för molnstrategi. Fokus har legat på högkvalitativa säkerhetslösningar, skräddarsydda enligt bolagets väldefinierade krav.

AWS WAF (AWS Web Application Firewall) har implementerats som en av de viktigaste komponenterna vid konstruktion av en AWS-miljö med hög säkerhet. Lösningen är hostad hos Buzzcloud och vi är stolta att finnas som partner åt ett bolag 100+ miljardersstorleken. Vi uppskattar alltid en utmaning!

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din molnresa? Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan för att prenumera på våra utskick.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.