Buzzcloud inleder samarbete med en global marknadsplats för podcast

Buzzcloud inledde nyligen ett samarbete med en av det största marknadsplatserna för podcast globalt sett. Buzzcloud har spelat en avgörande roll i konstruerandet och produktionssättandet av företagets AWS-arkitektur. Det är en organisation med massiva mänger data – och över 1 miljon månatliga användare – vilket kräver en infrastruktur som går att lita på 24/7/365. En tidigare onprem-lösning har migrerats och flyttats mot en serverfri arkitektur med ett flertal managerade tjänster, något som möjliggör ett större fokus på kärnverksamhet och innovation.

“Vi är stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa en tung spelare i mediaindustrin. Vi ser fram emot att fortsatt optimisera, expandera och förbättra arkitekturen, och möjliggöra det höga tempo som en snabbt växande innovatör behöver.” säger Tony Regnhamn, CEO på Buzzcloud.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.