Buzzcloud förflyttar nyckelaktör inom medieindustrin till molnet

Vi arbetar på ett projekt för en nyckelaktör inom medieindustrin. Företagets IT-infrastruktur var helt och hållet en on-premlösning som skulle migreras till AWS moln. Infrastrukturen led tidigare av stora legacy-bördor vilka hamnade i vägen för en effektiv vidareutveckling. Med andra ord fanns riktiga bromsklossar för att möjliggöra innovation.

Buzzcloud hjälper mediebolaget att migrera sin infrastruktur till molnet, vilket gör den mer flexibel, kostnadseffektiv, redundant och högpresterande. Vi har också implementerat en tidigare obefintlig utvecklingsmiljö som gör produktionssättning både lättare, säkrare och mindre benäget att påverka den faktiska live-miljön.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.