Buzzcloud åker til re:Invent

Den 26 november går Amazon Web Services årliga event re:Invent av stapeln i Las Vegas, Nevada. På re:Invent samlas AWS partners och kunder för att nätverka, visa engagemang och för att lära sig mer om deras produkter och tjänster, på vad som är den största sammankomsten i hela molntjänstbranchen. Eventet löper under en veckas tid och agendan är fylld med spännande aktiviteter, föreläsningar, workshops, presentatörer och mycket mer.

Vi på Buzzcloud ser fram emot att delta. På så vis möjliggörs det för hela Buzzclouds team att fortsätta hållas uppdaterade om AWS tjänster och också lära sig helt ny expertis om de senaste lanseringarna. På Buzzcloud tar vi våra anställdas vidareutveckling och trivsel i största beaktning. Vi strävar också alltid efter att ständigt bibehålla en hög expertis gentemot våra kunder, oavsett hur ny AWS-tjänst som ska produktionssättas. Vi är ser därför verkligen fram emot en både lärorik och trevlig vecka.

Om du själv ska delta, hoppas vi att vi får träffa dig där!

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.