AWS har lanserat i Sverige

Nu är det dags. Amazon Web Services har officiellt öppnat sin femte region i Europa och den är placerad i Mälardalen, Sverige. Det är tre datacenter som öppnar i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås. Vi på Buzzcloud hjälper företag att produktionssätta Amazon Web Services och vi ser fram emot att vara några av de första att börja nyttja AWS tjänster genom de splitternya datacenter som står färdiga i Mälardalen, för både våra befintliga och nya kunder. Så här säger vår VD Staffan Ljung om AWS lansering:

“Det här kommer öka innovationskraften hos nordiska bolag som vill dra nytta av AWS världsledande IT-komponenter för AI, IoT och säker molndrift – lagra lokalt och skala globalt.”

Vi kommer fortsätta erbjuda förstklassig produktionssättning av Amazon Web Services till våra kunder och kan nu göra det utan att deras data lämnar Sverige.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.