AWS Direct Connect är live i våra nordiska grannhuvudstäder

AWS har nyligen offentliggjort att de har två nya aktiva knutpunkter för AWS Direct Connect, dels i Oslo, Norge och dels i Köpenhamn, Danmark. Båda dessa anslutninspunkter är de första i deras respektive land. Med AWS Direct Connect får du en privat anslutning mellan ditt kontor, ditt datacenter eller din colocation-miljö och AWS. En sådan lösning genererar en pålitlig och effektiv anslutning med hög konsekvens.

En molnlösning som är skräddarsydd och högkvalitativ hjälper ditt företag att öka effektiviteten och att lyfta innovationskraften. Idag levereras molntjänster vanligen från utlandet. Men när AWS bygger datacenter inte bara i Norge och Danmark utan också i Sverige så är den molnlösningen närmare, och bättre, än någonsin.

Läs hela AWS pressrelease här.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.