AWS är Formel 1’s officiella leverantör av molntjänster och maskininlärning

Formel 1 använder ett urval av Amazon Web Services produkter för att maximera dataanalys och strategi under loppet. Formel 1 använder produkter såsom Amazon SageMaker, Amazon Lambda och Amazon Strategies bland många fler. Med hjälp av AWS är det möjligt att analysera resultat-kritisk statistik i syfte att förutspå loppets utfall. Det är också möjligt för åskådare att få inblick ner på millisekunden i förarnas strategier och beslut.

Med AWS tjänster kan vi ta del av aldrig tidigare skådad data från loppet. Det är exempelvis möjligt att pinpointa i detalj hur förarna presterar och huruvida de pressar sig över gränsen eller inte.

AWS är Formel 1’s officiella leverantör av molntjänster och maskininlärning. Är det din? Buzzcloud hjälper ditt företag att produktionssätta Amazon Web Services enligt era behov. Ta gärna kontakt om du vill veta mer.

Läs hela artikeln här

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.