skip to Main Content
Nyheter
Vi ses på AWS Pop-Up Loft

Den 7-18 oktober är det dags för AWS Pop-Up Loft i Stockholm och vi är stolta över att vara en av årets sponsorer. AWS Pop-Up Loft är en tillfällig mötesplats för event, kunskapsutbyte och workshops. Du får möjlighet att träffa oss på Buzzcloud, som en av årets sponsorer kommer finnas på plats under hela perioden. Vi finns där för att prata AWS, utbyta kunskaper men också få chansen att berätta mer om oss som företag.

”Vi ser fram emot att under två veckor få jobba i nära samarbete både branschkollegor, kunder, kandidater och partners. Vi ser fram emot ett kunskapsutbyte, att få ta del av flera spännande workshops och även få chansen att träffa helt nya AWS-talanger.” säger Tony Regnhamn på Buzzcloud.

Det är helt kostnadsfritt att delta och du ges även möjlighet att fördjupa dina tekniska kunskaper, samarbeta med branschkollegor och boka supportsessioner med AWS-experter. Tveka inte att höra av dig om du vill sätta upp ett möte redan i förväg med en av våra medarbetare.

När? 7-18 Oktober
Var? Mäster Samuelsgatan 23

Vi ses där!

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din molnresa? Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan för att prenumera på våra utskick.

Let's keep in touch!

* indicates required

We'll be in touch with updates, marketing and invites.

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top