Hur hög digital mognad har ditt företag?

Digital transformation pågår idag inom många företag i Sverige sedan länge. Ändå finns det fortfarande företag som antingen har hamnat efter kring digitalisering helt och hållet eller som är digitaliserade – men som ändå saknar den strategiska syn på digital transformation som krävs på lång sikt. Och skillnaden mellan företag som har digital mognad och de som inte har det har varit särskilt tydlig de senaste månaderna.

År 2020 har varit prövande av flera uppenbara skäl, men främst den globala pandemin. Med en oöverträffad utbredning av distansarbete har man kunnat sålla ut de företag som hittills har bedrivit en framgångsrik digital transformation med tillgodosedda digitala hygienfaktorer – från de som inte har gjort det. Andelen anställda som arbetar hemifrån har ökat med 800% inom flera nordiska företag — ett utgångsläge som är mycket krävande för företags digitala lösningar. Det kräver gedigen säkerhet, kostnadseffektivitet och viktigast av allt: skalbarhet.

Allt eftersom digital mognad har större betydelse än någonsin tidigare följer införandet av digitala initiativ på strategisk nivå samma mönster. Lyckligtvis är det också den utveckling som observerats och förutspåtts inom de flesta branscher. Faktum är att IDCs analytiker förutspår att 2020 kommer att bli ett år med digitalt befästande inom många företag, till sådan grad att en majoritet av företagen har en hög mognad när det gäller digital transformation.

Läs vidare: AWS ClearStart – en storsatsning på trygga molntjänster för offentlig sektor i Sverige

Med en intelligent molnarkitektur kan du inte bara säkerställa utan också dra nytta av att ha en digital mognad. Oavsett om du bara har påbörjat, löpande underhåller eller strävar efter att innovera utifrån din digitala transformation kan Buzzcloud skräddarsy lösningar utifrån ditt företags specifika behov. Vi produktionssätter intelligenta AWS-lösningar som sätter dig i en ledande position på marknaden, samtidigt som du fortfarande kan skala upp eller ner allt eftersom dina behov varierar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra lösningar.

Är du intresserad av att boka ett möte med oss? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

More insights

Kontakta oss idag!

Är du redo att komma iväg på din AWS-resa? Vi ser fram emot att prata vidare kring hur vi kan hjälpa ditt företag främja innovationskraften.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.