skip to Main Content
Filosofi

Buzzclouds filosofi är att skapa stordriftsfördelar för våra kunder genom att upprepa uppgifter och bygga upp en kunskapsbank om hur AWS bäst implementeras. Vi skapar och delar immateriella rättigheter med våra kunder, vilket skapar säkerhet och optimerade kostnader.

Hur vi arbetar

Vi lyssnar och ställer frågor

Vi hjälper er få kunskap om AWS molntjänster, vi utvärderar hur molnet kan stödja utvecklingen av ert företag och presenterar en process för att använda molntjänster.

Vi bidrar med vår expertis

Baserat på projekts behov levererar vi resurser för att uppnå målbilden. Våra arkitekter, utvecklare och projektledare kompletterar din personalstyrka.

Vi använder rätt teknologi

Vi utnyttjar den bästa teknologi som finns tillgänglig för att uppfylla verksamhetsmålen. Vi utformar och produktionssätter bästa användning av AWS och andra ledande leverantörers teknologi. När implementeringen är klar testar vi för att säkerställa produktionssättning.

Buzzclouds ambition är att företag snabbt inser fördelarna med molnteknik för att accelerera tillväxt och öka konkurrenskraftiga.

Svenska uppfinningar
Skype

Många av oss pratar dagligen med familjemedlemmar och vänner på video via Skype. Med ett litet lag som inkluderade den danske uppfinnaren Janus Friis utvecklade Niklas Zennström the back-end för Skype, ett företag som år 2011 sålde till Microsoft för 8,5 miljarder dollar.

Svenska uppfinningar
Skype

Många av oss pratar dagligen med familjemedlemmar och vänner på video via Skype. Med ett litet team som inkluderade den danske uppfinnaren Janus Friis utvecklade Niklas Zennström grunden som kom att bli Skype, ett företag som år 2011 såldes till Microsoft för 8,5 miljarder dollar.

Back To Top